Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nás

Zaměstnanci AGEL Středomoravské nemocniční si domů odnesou vánočního kapra

15.12.2022

Vánoční dárek v podobě kapra daruje již třetím rokem svým zaměstnancům AGEL Středomoravská nemocniční, která provozuje nemocnice v Prostějově, Šternberku a Přerově. Letos nabídky využije na 2350 zaměstnanců z řad zdravotnických i nezdravotnických profesí, kteří si domů odnesou kapra z Tovačova.

„Stejně jako v uplynulých dvou letech, i letos máme pro všechny zaměstnance připraven vánoční dárek v podobě výběrového oběda a vánočního kapra jako poděkování za jejich celoroční úsilí a práci. Tato aktivita má u zaměstnanců skvělé ohlasy a letos se nás již s předstihem ptali, zda kapři opět budou,“ říká Mgr. Jana Růžičková, hlavní personalistka AGEL Středomoravské nemocniční, s tím, že každý z připravených kaprů bude vážit cca 2,5 kila a měl by tedy vystačit na sváteční večeři i pro početnou rodinu.

Proces předávání kaprů přitom probíhá tradičně – živí kapři jsou loveni z kádí, které jsou v určených termínech rozmístěny v areálech jednotlivých nemocnic. „Zaměstnanci si kapry mohou převzít jak živé, tak i usmrcené, nebo rovnou vykuchané,“ uzavírá personalistka.

zpět na novinky

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: